1 Mayıs 2014 Perşembe

kombi su eksiltiyor demirdokum

Kombi su eksiltiyor demir döküm kombi arızaları neden kaynaklanır. Eğer kombide zamanla su kaybı yaşıyorsanız iki tane çözüm yolu vardır. Birinci yöntem petek vanalarını ve kombinin altını kuru bir peçete ile kontrol etmek ikinci yöntem ise bu kontrollere rahmen sızıntı izine rastlanılmıyorsa bizi aramak demir döküm kombi su eksiltiyor diyorsanız kırmadan ilaçlama sistemlerimiz ile kaçağı kapatıyoruz.

İlaçla Kombi Kaçağı Kapatma

İlaçla kombi su kaçakları 24 saat içinde ve garantili olarak giderilebilir firmamız Alman ürünü BCG aşısı kullanmaktadır. Uygulamalarımıza 1 yıl garanti vermekteyiz. Tesisatın kaıp oranına göre bu deliğin boyutuna göre değişir daha az olan yerler daha uzun sürede kayıp olur. Kombi su eksiltmesi genellik sezon başlarında yani kışa girerken meydana gelir bunun nedeni genleşmedir.

Isıma - Soğuma ile genleşen boru çatlar ve su kaybına neden olur bu az bir kaçak olduğu için evde hemen belirti yapmaz ancak önlem alınmaz ise evin yer yer 1 metreyi geçmeyen kabarıklar ve küflenmeler oluşur. Demir döküm kombi su eksiltmesi nedenleri ilk önce araştırılmalıdır.

İletişim bilgilerimiz

Demir döküm kombi su eksiltiyor ve siz bundan rahatsızsanız bizi Avrupa ve Anadolu Yakasının tüm semtlerinden arayabilirsiniz. Aynı gün servis garantisi ile hizmet veren firmamız kombi neden su eksiltir hakkında sizi ayrıntılı olarak bilgilendirecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder