26 Nisan 2013 Cuma

su eksiltmesi neden olur

Kombi su eksiltmesi neden olur ? kazan besleme suyu içindeki oksijen miktarını azaltmak için kullanılan bir yöntem, mümkün olduğu kadar yüksek bir sıcaklıkta muhafaza etmektir.Su sıcaklığı artırarak gaz formunda oksijen kapalı sürücü olmasıdır. Bu iyi bir besleme tankı tasarım sağlamak için elzemdir, ve mümkün olduğu kadar kombi su yoğuşma sisteme döndürülür.

Bir geri dönüşümlü ısı kaynağı ve bu yüzden enerji tasarrufu ve işletme maliyetlerini azaltmak için yardımcı olduğu kondens kullanımı, yerine su eksiltmesi buhar serpme veya harici ısı kaynağı daha yem tankı ısıtmak için tercih edilir. Bilgi : http://www.cozummerkezi.biz/kombi-neden-su-eksiltir-s.html


Sülfit kullanımı ile avantajları, daha neden olur yüksek bir besleme suyu sıcaklığı daha az sülfit gerekli olduğu düşük maliyetli olan ve bir ürün olarak renksizdir. Bir dezavantajı sülfit 'çözünmüş katı madde' ekler ve böylece daha fazla sistem 'blöf' yol açar olduğunu.
Tanen, DEHA ve carbohydrazide

Tanen, DEHA ve carbohydrazide bağımlı derecesi ve 'çözünmüş katı madde' ve dolayısıyla blöf bir sülfit tedavi kazan göre azalır eklemek değil, kombi neden su eksiltir ancak, bu ürünlerin sülfit biraz daha pahalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder